Här ger vi inspiration, tips och praktiska råd för att hjälpa till att skapa vackra och hållbara hus. När lusten väcks hos dig så finns vi i butiken för att hjälpa till. Vår uppgift är att göra det svåra – tryggt och enkelt för dig.

Estetisk rådgivning visar vad du ska tänka på när man väljer kulör till sitt hus. Hur olika kulörer kan upplevas på olika sätt beroende av omgivning, läge, väder m m.

Teknisk rådgivning berättar om systemmålning och av målning av olika delar av ditt hus. Här hittar du också allt om vår tjänst Fasadexperten.

Måla fasad och fönster visar på tips och råd för dig som funderar och planerar för att måla om utomhus. Fasad, sockel eller fönster.

Uteplats ger dig tips på hur din uteplats kan göras snygg och hållbar. Allt från hur du vårdar och sköter om olika underlag till hur du förskönar dina trädgårdsmöbler.

Rengöring är ett avsnitt som berättar om vad du behöver tänka på när du vill rengöra din fasad, uteplats m m. Praktiska råd och tips på produkter.

Läs och inspireras och varmt välkommen in i butiken och berätta om dina tankar och idéer. Tillsammans gör vi vår omvärld lite vackrare och hållbarare.

Johner Bildbyra AB+46 8 644 83 30info@johner.sesales@johner.se
utomhus-2016-1