Patrik-BodenPatrik Bodén
Har arbetat 20 år inom färgfackhandeln och är idag ansvarig för att hjälpa alla yrkesmålare som kommer till oss. Gillar oftast en modern inredningsstil och gärna färgerna svart och vit. Gamla Stan i Eskilstuna är en favoritplats med sin blandning av caféer och butiker.

Sara-BoreliusSara Borelius
Gillar stilen Vintage och ibland i kombination med stilen Stram. Har jobbat 10 år i butiken med några avbrott för mammajobb. Tipsar om tapeten Eco Black & White, Cole & Son:s New Contemporary Restyle och kulörer som Sommarregn och Ärg. Tar gärna en fika på Café Kaka eller Södra Station på lediga stunder.

Annette FröjdfeldtAnette Fröjdfeldt
Började i butiken april 2014 efter en ganska lång karriär inom kontorsbranschen. City är favortistilen med sina ljusa färger och tapeter men gillar även Vintage och är ett stort fan av medaljongmönster av olika slag. Tar gärna sköna promenader på vackra Åstråket och kopplar av i sin Vilstakoloni.

Anderz-LindblomAnderz Lindblom
Är butikens chaufför och ser till att varor levereras snabbt och smidigt till olika byggprojekt. Anderz har jobbat 5 år i butiken, är uppvuxen i Sundbyholm och gillar Mälaren, det öppna landskapet och närheten till naturen. Föredrar den strama stilen med vitt och stilrent.

ml-newMikaela Lindblom
Har kombinerat måleriarbete med ekonomi och juridikstudier. Arbetat 10 år i butiken och ansvarar för kakel/klinker och de byggprojekt som vi levererar material till. Blandar gärna modernt med klassiskt när det gäller stilar och har lime- och olivgrön som favoritfärg. Köpmangatan och Kyrkans Hus är favoritställen i Eskilstuna.

Rasmus LindeRasmus Linde
Gillar nya Fristadstorget i Eskilstuna – snyggt, uppfräschat och en trevlig mötesplats. Har arbetat 2 år i butiken. Gillar stilarna Stram och Vintage och där man blandar vitt, svart och bruna träslag kombinerat med starkare färger som gärna får vara grönt.

Outi-LoikkanenOuti Loikkanen
Har varit fem år i vår butik och är tapetansvarig. Gillar att kombinera klassisk stil med modernt. Favoritkulör är grön. Inspireras och trivs med alla glada och trevliga människor i och utanför butiken. Har flera favoritställen i Eskilstuna men Gamla Stan är alltid en favorit.

Fredrika-LundvallFredrika Lundvall
Fredrika är golvansvarig i butiken och har jobbat här i fem år. Stilmässigt gillar hon att blanda stilarna Vintage och Lyx – och favoritfärgen på detaljer och accessoarer är mjukt rosa. I Eskilstuna trivs hon extra bra i Gamla Stan och i Munktellområdet.

tommy-100Tommy Neselius
Tommy har arbetat med färg och golv i över 30 år. Gillar allt som är grönt (inklusive våren), Midbec:s tapetsortiment och gärna mattlackad ek som golv. Favoritplats i Eskilstuna är Munktellområdet – industri och modernt tänk i klok förening.

Anders-NilssonAnders Nilsson
Anders är ägare till Kungsgatan 69. Han började sin yrkesbana som målare och har varit verksam 20 år inom färgfackhandeln. Anders gillar att blanda klassiskt och modernt och har ett speciellt intresse av engelska tapeter och Manchester United. I Eskilstuna gillar han Konstmuseets vackra exteriör och interiör som ger bra inspiration.

John-PepperrellJohn Pepperrell
John är butikens engelsman, har jobbat här i 4 år och sköter om lager och är lite allt i allo. Gillar stilarna stram och country, gärna i fina akvarellfärger. Har bott i Sverige i 20 år och uppskattar naturen i allmänhet och Vilstaskogen och Sörmlandsleden i synnerhet. Sköter också om en del av Sörmlandsleden, helt frivilligt.

Ida-TyvikIda Tyvik
Ida har varit anställd i fem år och just nu kombinerar hon jobbet det med studier till inredningsarktiekt. Gillar nya Tunaforsfabriken och den typen av industriarkitektur som finns i Eskilstuna. Just nu flyttar hon sin vintagestil från lägenheten till ett funkishus där stilen kanske blir lite mer stram.